Competitie‎ > ‎

Competitie 2016-2017


22 maart 2017

Clubkampioenschappen

Op zondag 5, donderdag 9 en zondag 11 maart zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen weer georganiseerd. Nadat op de eerste zondag de dubbels en gemengddubbels en op donderdag de enkels waren gespeeld, werden op de laatste zondag traditiegetrouw de finales afgewerkt.

Ondanks de weinige aanmeldingen, wist de TEC ervoor te zorgen toch een uitdagende poule indeling te maken. Bij alle onderdelen werden er leuke en spannende wedstrijden gespeeld.

Het toernooi is gelukkig sportief en blessurevrij verlopen en werd door de aanwezige leden afgesloten in de foyer van sporthal Tuinwijk. Na afloop van de prijsuitreiking was er een buffet voor iedereen.

GD: 1. Hilde Homans / Iain Hall, 2. Marleen Janssen / Kevin van Loon

HD: 1. Patrick van de Kasteele / Iain Hall, 2. Michel Nederlof / Ted van Varsseveld

DD: 1. Hilde Homans / Marleen Janssen, 2. Shirley Vromans / Sanne Rockx

HE: 1. Robert Nitert , 2. Kevin van Loon

DE-A: 1. Hilde Homans, 2. Maartje Freijters

DE-B: 1. Rianne de Looij, 2. Petra Touw


2 februari 2017

Resultaten competitie 29 januari voor BBV

BBV1 speelde in de huidige samenstelling de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen BC Hoeven 1. Zowel het herendubbel van Robert Nitert en Sven van den Beemt als het damesdubbel van Hilde Homans en Vanessa Schoumacher eindigde in een derde set. De dames wisten deze te winnen, de heren helaas niet. Alle enkelspellen werden vervolgens in twee sets gewonnen, waardoor met een 5-1 voorsprong aan de mixen werd begonnen. Deze werden echter beide verloren. Ondanks de 5-3 overwinning eindigt BBV 1 met slechts een punt achterstand op de laatste plaats. Uitslag: 5 – 3 gewonnen

De laatste wedstrijd van het seizoen van BBV2 was tegen De Drieschaar 2. Het herendubbel werd door René Reusen en Michel Nederlof helaas in twee sets van 18-21 verloren. Het damesdubbel werd door Shirley Vromans en Sanne Rockx in twee sets gewonnen. Ook wonnen Sanne en Shirley de damesenkel in twee sets. René en Michel verloren hun enkelpartij allebei helaas in twee sets. De eerste mix werd gewonnen door Michel en Shirley. Uitslag: 4-4. Een mooie afsluiting van het seizoen!

In de uitwedstrijd op zaterdagmorgen had BBV 4 moeite om in het ritme te komen tegen haar tegenstander BV Blauw- Wit 3. Zowel in het herendubbel als in het damesdubbel ging de 1ste set verloren, maar beide partijen werden daarna in drie sets gewonnen. Priscilla Pechler verloor haar enkelpartij in drie sets en Kevin van Loon wist in drie spannende sets de winst binnen te halen. Angela van Eekelen verloor in twee sets en Lijbert van Driel wist in twee sets te winnen. De mixen waren ook heel spannend. Angela en Kevin wonnen in drie sets (3de set 22-20) maar Priscilla en Lijbert verloren in drie sets (22-24, 22-20 en 21-16). Uitslag: 3 – 5 gewonnen

BBV5 speelde uit tegen BV-Blauw-Wit 4. Door ziekte bij Blauw-Wit zijn drie van de vijf partijen opgegeven en gingen die punten automatisch naar BBV. Nino Schutte en Raymond wisten het herendubbel helaas niet te winnen. Gelukkig haalde Nino nog een punt in het enkelspel. Femke Castenmiller wist er in haar enkelpartij een driesetter van te maken, maar verloor met 20-22. Uitslag 4 - 4.

BBV3 – SV Hirundu 1: 5 – 3 gewonnen


januari 2017
Resultaten competitie 22 januari voor BBV

Zondag was de laatste thuiswedstrijd van BBV 2 van dit seizoen tegen BC Shot 5. Het team heeft een voortreffelijke prestatie geleverd! Alle partijen werden in twee sets gewonnen. Het team bestaande uit Sanne Rockx, Shirley Vromans, Rene Reusen, Michel Nederlof en Ted van Varsseveld staat, met nog één uitwedstrijd te gaan, op een voorlopige vierde plaats. Uitslag 8-0 gewonnen.

BBV 3 mocht tegen Flying Shuttle 5. Vorige week hadden ze 5 driesetters, nu maar 2. De damesdubbel van Maartje Frijters en Danique Pijnen en de herendubbel van Iain Hall en Roland werden verloren. De singles van Iain en Roland ook. De dames Maartje en Danique wonnen hun singles. Het kon met de mixen nog 4-4 worden, maar helaas gingen beide mixen verloren. Uitslag: 6 – 2 verloren.

BBV 4 speelde een thuiswedstrijd tegen Hoeven 3. Kevin van Loon en Lijbert van Driel verloren de eerste set in de heren dubbel maar wisten in 3 sets te winnen.De damesdubbel van Angela van Eekelen en Priscilla Pelcher ging in 2 sets verloren. Kevin nam revanche voor het verlies in de uitwedstrijd en won in 2 sets. Helaas verloren Angela, Priscilla en Lijbert in 2 sets. Ook de mixed partijen werden verloren, waarbij Priscilla en Lijbert lang in de wedstijd bleven maar toch met 20-22 en 18-21 verloren. Uitslag: BBV 4 –Hoeven 3 = 2-6.

BBV 5 begon de thuiswedstrijd tegen BC Hoeven 4 goed met de winst van de herendubbel. Nino Schutte en Raymond Albertema zette deze lijn voort door ook het enkelspel te winnen. Helaas verloren de dames Claudia Mol en Femke Castenmiller zowel de dubbel als de enkel. Ook in de mix wist BBV 5 geen punten meer te pakken. Uitslag 3-5.


december 2016
Resultaten competitie 18 december voor BBV

BBV 2 speelde tegen BBV 3. Helaas kon Christa Johannes door een blessure niet meedoen. Na de dubbels was de stand 1-1. De heren van BBV2 Michel Nederlof en René Reusen wonnen van Iain Hall en Patrick van de Kasteele. De dames van BBV3 Maartje Frijters en Danique Pijnen wonnen van Sanne Rockx en Shirley Vromans. Drie van de vier enkelpartijen gingen naar BBV 2. Ook de gemengddubbels gingen gelijk op. Het eerste gemengddubbel werd gewonnen door BBV 2, het tweede werd in een spannende driesetter gewonnen door Danique Pijnen en Roland Albertema van BBV 3 . Uitslag: 5-3 voor BBV2

BBV 4 had als tegenstander BV Groene Ster 3. Kevin van Loon en Lijbert van Driel wonnen in twee sets hun herendubbel, terwijl Angela van Eekelen en Priscilla Pechler hun damesdubbel in twee sets verloren. Kevin won zijn enkelpartij overtuigend. Angela, Priscilla en Lijbert moesten alle drie de eer laten aan de tegenstander. Priscilla en Lijbert wisten hun gemengddubbel in twee sets binnen te halen. De meest spannende partij, met lange rally’s, was het gemengddubbel van Angela en Kevin. De 1e set werd met 24-22 gewonnen, de 2e ging met 15-21 verloren en helaas ging de 3e set ook met 18-21 verloren. Uitslag: 3-5 verloren

BBV 5 speelde thuis tegen BV Groene ster 4 uit Zevenbergen. Claudia Mol en Femke Castenmiller spelen duidelijk beter dan aan het begin van het seizoen, maar de dames van Groene ster waren te sterk. Zowel de dubbel als de enkelpartijen werden in twee sets verloren. Ook Raymond Albertema en Nino Schutte konden niet tegen de heren van Groene ster op. In het gemengddubbel werd er door Claudia en Nino in de 3e set gestreden om het eerste punt binnen te halen, maar helaas pakten ze het punt niet. Uitslag: 0-8 verloren

BV Groene Ster 1 - BBV 1: 5-3 verloren


december 2016
Resultaten competitie 4 december voor BBV

BBV 1 speelde een uitwedstrijd tegen de nummer twee in de stand, BC Robad 2. Robert Nitert en Sven van den Beemt verloren in twee zeer spannende sets het herendubbel. De dames Hilde Homans en Marleen Janssen wisten er een derde set van te maken maar verloren deze nipt. Hilde en Sven maakten er in hun enkelspellen vervolgens een ware thriller van. Beide verloren in drie sets, met respectievelijk 24-22 en 23-21 als setstanden in de derde set. Vanessa Schoumacher pakte wel de winst, zowel in haar enkelspel als in het gemengddubbel met Sven. Ook Robert en Marleen pakten in drie sets de overwinning. Uitslag: 5-3 verloren.

BBV 2 speelde tegen de koploper BC de Drieschaar 1. Ze gaven veel weerstand, maar wisten op de mix van Sanne Rockx en René Reusen na geen punten in de wacht te slepen. Wel veel mooie rally’s en sets die werden afgesloten met een paar punten verschil, maar uiteindelijk werd het helaas een stevige nederlaag. Uitslag: 1-7 verloren

BBV 3 speelde uit tegen BC Robad 4. Het damesdubbel van Danique Pijnen en Christa Johannes werd in 3 sets verloren. Het herendubbel van Roland Albertema en Iain Hall werd in 2 sets verloren. Ook de herensingles van Roland en Iain werden verloren. De damessingle van Maartje Frijters werd gewonnen, de single van Danique in 3 sets verloren. De mix van Roland en Christa werd verloren en die van Iain en Maartje gewonnen. Er waren wel veel mooie partijen en een aantal 3-setters. Uitslag: 6-2 verloren

BBV 4 speelde thuis tegen Flying Shuttle 6. Kevin van Loon en Lijbert van Driel speelden een spannend herendubbel maar met 19-21 kwam Flying Shuttle in de 3de set as overwinnaar uit de bus. Priscilla Pelcher en Angela van Eekelen verloren het damesdubbel in 2 sets. 3 enkelpartijen gingen in 2 sets verloren, alleen Kevin van Loon wist zijn enkel In 2 sets te winnen. De mixed partijen gingen gelijk op, maar beide 3 setters werden gewonnen door Flying Shuttle.l Uitslag: 1-7 verloren.

BBV5 speelde thuis tegen The Flying Shuttle ’57 7. Het herendubbel werd door Nino Schutte en Raymond Albertema helaas verloren in 3 spannende sets. Het damesdubbel van Claudia Mol en Femke Castenmiller werd in 2 sets verloren. In het enkelspel zorgde Nino voor het eerste punt. In de mixen kwam BBV net wat te kort en werden beide partijen verloren. Uitslag 1-7 verloren.


21 november 2016
Resultaten competitie 20 november voor BBV

BBV 1 boekte de eerste overwinning van het seizoen tegen BC Shot 4 uit Dongen. Samen met invaller Roland Albertema verloor Sven van den Beemt het herendubbel, maar de dames Hilde Homans en Marleen Janssen pakten wel de winst. Vanessa Schoumacher, Hilde en Sven wisten vervolgens ook hun enkelspel in winst om te zetten, al hadden Hilde en Sven hier beide wel een derde set voor nodig. Met een overwinning in het gemengddubbel haalden Sven en Vanessa het vijfde punt binnen. Roland en Marleen speelden een spannende partij maar konden de winst helaas niet nog mooier maken. Uitslag: 5-3 gewonnen.

BBV 2 speelde tegen BC Robad 4. Shirley Vromans en Sanne Rockx wonnen in twee spannende sets (twee keer 24-22) het damesdubbel. De heren Michel Nederlof en René Reusen wonnen het herendubbel vrij gemakkelijk. Het enkelspel werd alleen door Shirley gewonnen in drie sets. Michel en Sanne wisten in het enkelspel er een derde set uit te slepen, maar verloren helaas nipt. Het eerste gemengddubbel werd in twee sets gewonnen door Michel en Shirley. Ook René en Sanne wonnen het gemengddubbel. Een mooie overwinning voor BBV 2. Uitslag: 5-3 gewonnen

In Halsteren speelde BBV 4 tegen SV Olympus'69 1. Het herendubbel van Kevin van Loon en Lijbert van Driel werd in twee sets gewonnen. Helaas verloren Angela van Eekelen en Priscilla Pechler hun damesdubbel. Angela won haar enkelspel in twee sets en Lijbert verloor zijn enkelpartij in twee sets. Priscilla en Kevin speelden elk drie sets in hun enkelspel, maar het winnende punt ging beide keren naar de tegenstander. Ook de beide gemengddubbels waren driesetters. Ook deze keer ging Olympus er met de winst vandoor. Uitslag: 6-2 verloren

BBV 5 heeft gelijk gespeeld tegen koploper SV Olympus ’69. Het herendubbel is gewonnen door Nino Schutte en invaller Jos-Pieter de Lange. Jos Pieter heeft ook zijn enkelspel gewonnen. De dames van Olympus ’69 waren te sterk voor Claudia Mol en Femke Castenmiller. Beide dames behaalden wel een overwinning in het gemengd dubbel. Uitslag 4-4.


15 november 2016
Resultaten competitie 13 november voor BBV

Het eerste team van de Bergse Badminton Vereniging was een weekje vrij, de andere vier teams kwamen wel in actie.

BBV 2 nam zes belangrijke punten mee na het bezoek aan BC Shot 5 in Dongen. Zowel het damesdubbel, met Shirley Vromans en Sanne Rockx, als het herendubbel met Michel Nederlof en René Reusen werd gewonnen. De laatste met de setstanden 18-21, 21-18 en 21-19. Michel was de man van de lange driesetters, die hij allemaal won. In zijn enkelpartij werd het 21-19 in de derde set, na een achterstand van 11-2; en in het gemengddubbel met Shirley via 19-21, 21-19 en 21-14. Ook Sanne en Shirley wonnen hun enkelspel, wat de laatste tijd een gewoonte begint te worden. Uitslag: 2-6 gewonnen.

BBV 3 speelde thuis tegen stadgenoot The Flying Shuttle 5. Het herendubbel van Roland Albertema en Patrick van de Kasteele leverde het eerste punt op. Christa Johannes en Danique Pijnen verloren nipt in twee sets het damesdubbel. Maartje Frijters en Iain Hall haalden beide een punt binnen in hun enkelspel, waardoor BBV op een 3-1 voorsprong kwam. Het werd vervolgens 3-3 en de gemengddubbels moesten de doorslag gaan geven. Beide koppels verloren de eerste set, maar zowel Iain en Maartje als Roland en Christa wisten toch in drie sets te winnen, waardoor de eerste overwinning van het seizoen een feit is. Uitslag: 5-3 gewonnen.

BBV 4 moest op zaterdag al aantreden tegen koploper BC Hoeven 3. Zowel het herendubbel als het damesdubbel werd door Hoeven met duidelijk verschil gewonnen. Kevin van Loon, Lijbert van Driel en Priscilla Pechler wisten helaas ook hun enkelpartijen niet te winnen. Angela van Eekelen was dichtbij een overwinning, verloor echter de tweede set met 25-27 en moest uiteindelijk toch haar tegenstandster feliciteren. Samen met Kevin haalde ze in drie sets wel een punt binnen in het gemengddubbel. Lijbert en Priscilla gingen gelijk op met de tegenstander maar verloren hun partij wel. Uitslag: 7-1 verloren.

BBV 5 speelde op zaterdag eveneens tegen BC Hoeven, maar dan tegen het vierde team. De wedstrijd begon goed met de winst van Raymond Albertema en Nino Schutte in het herendubbel. Ook in het enkelspel waren de heren te sterk voor BC Hoeven. Claudia Mol en Femke Castenmiller konden in de eerste set goed meekomen maar verloren toch in twee sets het damesdubbel. Beide enkelspellen werden door de dames ook verloren. Helaas kon BBV 5 de winst niet pakken in de gemengddubbels. Uitslag: 5-3 verloren.


30 oktober 2016
Pittig competieweekend voor BBV

BBV 1 speelde met invaller Michel Nederlof een uitwedstrijd tegen BC Hoeven 1. Sven van den Beemt en Robert Nitert, terug van een blessure, verloren het herendubbel in twee sets. De dames Vanessa Schoumacher en Marleen Janssen maakten er een driesetter van maar trokken net aan het kortste eind. Ook in het enkelspel van Sven en Vanessa moest er een derde set aan te pas komen: Sven won hem en Vanessa verloor hem nipt met 21-19. De enkelspellen van Michel en Marleen en de gemengddubbels leverden helaas geen punten meer op. Uitslag: 7-1 verloren

Thuis speelde BBV 2 tegen BC de Drieschaar 2. Alleen de dames wisten de winst binnen te halen in het dubbelspel. Shirley Vromans zorgde ook nog voor een punt met haar enkelspel. Jurgen de Leeuw en Shirley wisten het nog spannend te maken in het gemengddubbel, maar kwamen helaas net een paar punten te kort om een derde set in de wacht te slepen. Uitslag: 2-6 verloren

BBV 3 ging de strijd aan tegen SV Hirundo 1. Het herendubbel van Patrick van de Kasteele en Iain Hall werd verloren. Maartje Frijters en Christa Johannes wonnen daarentegen hun damesdubbel. Maartje sleepte nog een punt binnen met haar enkelpartij en ook Patrick en Maartje wonnen hun gemengdubbel. Uitslag: 5-3 verloren

BBV 4 speelde met invalster Rianne de Looij tegen BV Blauw-Wit 3. Kevin van Loon en Lijbert van Driel wonnen hun dubbelpartij en Angela van Eekelen en Rianne volgden dit goede voorbeeld. Kevin, Angela en Rianne wonnen hun enkelpartijen in drie sets. Helaas lukte dit niet bij Lijbert. Beide gemengddubbels werden gewonnen. Dit leverde de eerste overwinning op voor BBV 4. Uitslag: 7-1 gewonnen

BV Blauw-Wit 4 wist BBV 5 met 8-0 te verslaan. In zowel het damesdubbel (Claudia Mol en Femke Castenmiller als in de het gemengddubbel (Raymond Albertema en Femke) moest er een spannende derde set aan te pas komen. Beide keren pakte het in Bergs nadeel uit. Ondanks de tegenvallende resultaten zit er een opwaartse lijn in het spel van het debuterend team en blijft men positief. Invaller Robert de Gier speelde drie prima wedstrijden maar kon ook de nederlaag niet voorkomen. Uitslag: 8-0 verloren


1 oktober 2016
Derde competitieweek Bergse Badminton Vereniging

BBV 1 speelde uit tegen BC de Meppers 1. Samen met invaller Roland Albertema wist Sven van den Beemt het herendubbel niet te winnen. Ook de dames Hilde Homans en Vanessa Schoumacher verloren in twee sets. Hilde pakte wel een punt in het enkelspel, maar de andere enkelpartijen werden verloren. Roland en Marleen Janssen speelden vervolgens een goede partij maar verloren wel in twee sets. Sven en Vanessa pakten in een bloedstollende driesetter de overwinning in het gemengddubbel. De derde set eindigde in 22-20. Uitslag: 6-2 verloren.

BBV 2 streed tegen The Flying Shuttle ’57 5. Het spannende herendubbel van René Reusen en Ted van Varsseveld werd in drie sets verloren. Shirley Vromans en Sanne Rockx verloren helaas ook hun dubbelpartij. Sanne en René verloren hun spannende gemengddubbel in drie sets, waarbij er in twee sets een verlenging nodig was. Alleen Shirley wist haar partij te winnen. Uitslag: 1-7 verloren

In Ossendrecht speelde BBV 3 BC De Drieschaar 2. Het herendubbel van Iain Hall en Patrick van de Kasteele werd verloren. Het damesdubbel van Danique Pijnen en Christa Johannes werd in drie sets verloren. Maartje Frijters wist daarna als enige een puntje binnen te slepen. Uitslag: 7-1 verloren

Voor BBV 4 was het een thuiswedstrijd tegen BC Batho 2. Kevin van Loon en Lijbert van Driel kwamen iets tekort tegen Batho en verloren met tweemaal 18-21. Angela van Eekelen en Priscilla Pelcher wonnen het damesdubbel. Kevin verloor zijn enkelpartij met in de derde set een eindstand van 20-22. Ook Lijbert verloor deze partij in drie sets. Priscilla boekte haar eerste overwinning in het enkelspel. Helaas verloor Angela deze partij in drie sets. Maar BBV kwam sterk terug in de gemengddubbels en Angela en Kevin wonnen in drie sets en Priscilla en Lijbert in twee sets. Uitslag: 4-4

BBV 5 haalde in de thuiswedstrijd tegen BC Batho slechts één punt. Hoewel de stand anders doet vermoeden was bijna iedere wedstrijd spannend. Nino Schutte won zijn enkelspel, maar een blaar op zijn voet belette hem om in het dubbel en in het gemengddubbel ook het onderste uit de kan te halen. Femke Castenmiller, Claudia Mol en Raymond Albertema bleven helaas zonder punten ondanks de stijgende lijn in hun spel. Uitslag: 1-7 verloren25 september 2016

Bergse Badminton Vereniging

BBV 1 speelde thuis tegen BC Robad 2. Jos-Pieter de Lange en Sven van den Beemt begonnen goed met een overwinning in het herendubbel. Hilde Homans en Marleen Janssen verloren het damesdubbel. Alleen Vanessa Schoumacher wist vervolgens een punt te pakken in het enkelspel door in drie sets te winnen. Marleen en Sven maakten het spannend, maar beide wisten er net geen derde set uit te slepen. Dit gold ook voor Jos-Pieter en Hilde in het gemengddubbel. Sven en Vanessa pakten echter wel de winst, waardoor er uiteindelijk nipt werd verloren. Uitslag: 3-5 verloren

BBV 2 speelde in Ossendrecht tegen BC De Drieschaar 1. Het herendubbel van Michel Nederlof en Ted Varsseveld werd helaas verloren in twee sets. Dit gold ook voor het damesdubbel van Shirley Vromans en Sanne Rockx. Sanne wist als enige haar enkelpartij te winnen. Michel en Sanne wonnen na een spannende derde set het gemengddubbel met 24-22. Uitslag: 6-2 verloren

Thuis ging BBV 3 de strijd aan met BC Robad 4. Het herendubbel van Iain Hall en Patrick van de Kasteele werd in twee sets gewonnen. Danique Pijnen en Christa Johannes wonnen het damesdubbel in drie sets. Iain won als enige het enkelspel. Helaas leverde het gemenddubbel van Patrick en Danique en van Roland Albertema en Christa geen punten meer op. Met in totaal drie driesetters is er goed gestreden. Uitslag: 3-5 verloren

De uitwedstrijd van BBV 4 was tegen The Flying Shuttle ‘57 6. Er waren maar liefst vijf driesetters bij deze wedstrijd. Lijbert van Driel wist zijn enkelpartij in drie sets te winnen.

Angela van Eekelen verloor in de enkelpartij de 1ste set, won de 2de set, maar verloor helaas de 3de set. Priscilla Pechler volgde haar voorbeeld. Kevin van Loon en Angela wonnen in drie sets hun gemengddubbel en ook Priscilla en Lijbert wonnen in drie sets deze partij met 24-22 als eindstand in de 3de set. Met vijf driesetters was een gelijkspel een terechte eindstand. Uitslag: 4-4

De eerste 2 punten zijn behaald voor BBV 5 in de strijd tegen The Flying Shuttle ‘57 7. Nino Schutte won zijn enkelspel en in het dubbelspel wist Nino in een spannende 3e set het tweede punt veilig te stellen samen met Raymond Albertema. Claudia Mol en Femke Castenmiller waren in het enkel- en dubbelspel niet opgewassen tegen de dames van The Flying Shuttle. Uitslag: 6-2 verloren


18 september 2016
Competitie Bergse Badminton Vereniging gestart

Afgelopen weekend startte de Bergse Badminton Vereniging (BBV) weer met haar competitie. Dit jaar met vijf i.p.v. vier teams. Voor de leden van BBV 5 was dit hun eerste competitie-ervaring. De eerste uitslag viel hen tegen, maar gaandeweg het seizoen zal hun spel zeker verbeteren.

BBV 1 van de Bergse Badminton Vereniging speelde in Dongen tegen BC Shot 4. Zowel het herendubbel van Sven van den Beemt en Jos-Pieter de Lange als het damesdubbel van Hilde Homans en Marleen Janssen ging verloren. Door winst in de enkelpartijen van Hilde, Sven en Vanessa Schoumacher werd de achterstand omgekeerd. Jos-Pieter wist er in zijn enkelspel net geen derde set uit te slepen. De punten in de gemengddubbels werden gedeeld, waarbij Sven en Vanessa het gelijkspel veilig stelden. Uitslag: 4-4

Halverwege de wedstrijd van BBV 2 tegen ROBAD 4 zag alles er nog rooskleurig uit. Het was 3-1 na winst in het damesdubbel en de beide herenenkels. Sanne Rockx en Rianne de Looij wonnen vervolgens ook de eerste set van hun enkelspel heel gemakkelijk. Helaas kwam toen de ommekeer. De enkels werden na zware strijd toch verloren en vervolgens ook de gemengddubbels. Uitslag: 5– 3 verloren

BBV 3 speelde de eerste wedstrijd van het seizoen in een hogere klasse tegen BC Shot 5. Het herendubbel van Iain Hall en Roland Albertema werd gewonnen. Daarna won Roland het enkelspel, terwijl Iain deze partij verloor. Het damesdubbel van Danique Pijnen en Christa Johannes werd verloren. Ook de enkelpartijen van Maartje Frijters en Danique zorgden niet voor punten. Iain en Maartje verloren hun gemengddubbel en Roland en Christa moesten deze partij helaas in de 3e set opgeven, omdat Christa door haar enkel was gegaan. Daardoor de volgende uitslag: 6-2 verloren

Zondag 18 september was voor BBV 5 de vuurdoop in de 4e klasse. Deze eerste competitiewedstrijd gaf aan dat het voor BBV 5 een lastig jaar kan gaan worden. Dat de eindstand van 0 – 8 uiteindelijk op het scorebord stond, was een teleurstelling, maar wellicht niet echt een verrassing. Het team zal komend seizoen veel ervaring op moeten doen, waarbij ze het plezier voorop moeten stellen. Nino Schutte, Raymond Albertema, Claudia Mol en Femke Castenmiller zullen volgende week wederom de strijd aangaan met als doel de eerste punten binnen te halen. Uitslag: 0-8 verloren

Uitslag BBV 4 - SV Olympus '69 1: 2-6 verloren

Comments