Competitie‎ > ‎

03-2013
BBV 5 Kampioen!

Samenvatting competitie 2012-2013

De competitie voor het seizoen 2012-2013 zit er weer op. Wederom heeft BBV een kampioensteam. BBV 5 (Iain Hall, Patrick van de Kasteele, Theo Zuidema, Carin Snepvangers en Rianne de Looij) is met 85 punten, 12 punten meer dan de nummer 2, overtuigd kampioen geworden in de 5e klasse. Nog van harte gefeliciteerd team 5!

BBV 1 (Tommy Siemerink, Danny Siemerink, Hilde Hopmans en Marleen Janssen) is als derde in haar poule in de 2e klasse geëindigd. Een mooi resultaat.

BBV 2 (Remy van Eekeren, Roland Albertema, Sven van de Beemt, Christa Johannes en Vanessa Schoumacher) promoveerde vorig jaar van de derde naar de tweede klasse. Het is een hele prestatie dat ze in deze klasse als derde geëindigd zijn.

BBV 3 (Jos-Pieter de Lange, René Reusen, Michel Nederlof, Sanne Rockx en Danique Pijnen) hadden meteen pech bij aanvang van de competitie. In het jaarlijks gehouden Willie Kiezenberg toernooi (één week voor de competitie) brak Danique haar enkel, waardoor ze de hele competitie uitgeschakeld was. Het team moest elke week op zoek naar een invaller en is helaas op de laatste plaats geëindigd.

BBV 4 (Lijbert van Driel, Jack Hoppenbrouwers, Marius Terol, Adrian Verdult en Shirley Vromans- Arts) speelt nu al weer voor het 2e jaar in de vierde klasse en is op de vierde plaats geëindigd, een mooie middenpositie.

23-09-2012
Competitieweek 2 - BBV 3 kampt met blessureleed

BBV 1 mocht deze week wederom thuis spelen. Gilze was deze week de tegenstander. Na winst voor de herendubbel van Danny en Tommy en verlies van de damesdubbel van Hilde en Marleen lag de strijd nog open. BBV 1 wist vervolgens drie enkels binnen te slepen. Alleen Marleen had een harde dobber aan de invalster bij Gilze en verloor de enkel. De mixen werden wel gewonnen waardoor uiteindelijk een eindstand van 6-2 werd behaald.

De wedstrijd van BBV 2 ging dit weekend niet door en zal op een later moment worden ingehaald.

BBV 3 en 4 gingen deze week op bezoek bij Drieschaar. BBV 3 kon vanwege de blessure van Danique met maar een dame spelen en moesten dus al 3 punten laten liggen. De heren wisten hun enkels te winnen waardoor de eindstand uiteindelijk 2-6 is.

BBV 5 had een thuiswedstrijd, zij speelden ook tegen een team van Drieschaar. Net als vorige week wist dit team te winnen, ditmaal met 7-1. Alleen Iain wist zijn enkel niet binnen slepen.

Competitieweek 1 - Goede start van de competitie voor BBV

BBV 1 had afgelopen zondag hun eerste wedstrijd thuis tegen Robad 3.
De wedstrijd begon met twee spannende dubbels. Marleen en Hilde moesten nog even wakker worden in de 1e set, deze werd dan ook dik verloren. De 2e set herpakten ze zich en uiteindelijk hebben ze de dubbel toch nog kunnen winnen. Ook Danny en Tommy verloren hun 1e set van hun dubbel, maar hebben de 2e en 3e set wel gewonnen. Voor de meeste enkels moest ook gevochten worden. Marleen heeft hem helaas met verlenging nét niet gewonnen. De andere enkels werden in 2 sets gewonnen gewonnen. Danny en Hilde verloren hun 1e set in de mixdubbel, de 2e set kwamen ze terug, maar hebben ze toch net niet kunnen winnen. Tommy en Marleen hebben in 3 sets wel de winst kunnen pakken. Daarmee won BBV 1 met 6-2 van Robad 3.

BBV 2 moesten voor hun eerste pot deze seizoen naar Robad afreizen. Sven doet dit seizoen voor het eerst in dit team mee, maar speelde al verdienstelijk mee. Ze zijn de competitie begonnen met een 4-4 gelijkspel.

Voor de eerste wedstrijd van het seizoen is BBV3 afgereisd naar Hoeven. De herendubbel werd vrij simpel in 2 sets gewonnen. De dames moesten helaas in de derde set de overwinning weggeven. Jos-Pieter haalde in zijn single het tweede punt voor BBV binnen waarna Michel in 3 sets nog een punt binnen haalde. De inval dames Carin en Rianne hadden het moeilijker. Carin had nog even zicht op de overwinning maar moest in de derde set haar meerdere erkennen in de tegenstander. Ook Rianne slaagde er helaas niet in een punt binnen te halen. met de stand 3-3 ging BBV 3 de mixen in. Carin en Jos-Pieter waren al snel uitgespeeld met het vierde punt op zak. Rianne en Michel hadden voor dit resultaat 3 zeer spannende sets nodig. Carin en Rianne bedankt voor het invallen. Eindstand 3-5; de eerste overwinning is binnen!

BBV 4 ging op bezoek bij Blauw-Wit en behaalde daar een 6-2 overwinning. De tactische ervaring van dit team is vooral goed terug te zien in het feit dat ze alle (gemengd) dubbels wisten te winnen.

Het was een makkelijke start voor BBV 5, zij speelden in eigen huis tegen Hoeven. Hoewel dit team volledig nieuw samengesteld is bleken ze toch al succesvol samen te spelen. Ze wonnen met 8-0. Al moest er tijdens de enkels wel strijd worden geleverd, drie enkels werden in drie sets gespeeld.

08-05-2012
Definitieve indeling competitie 2012 / 2013

Team 1   2de klasse

• Armand (door blessure enige tijd uitgeschakeld)