Ik mail de shuttle naar...

In navolging van "Ik smash de shuttle naar..." zoals deze jaren in het clubblad heeft gestaan hebben we nu een online versie gestart.

Hoe werkt het:

1) Je ontvangt de shuttle-mailing van een clubgenoot.

2) Schrijf wat leuks over jezelf of als je niets weet kan je (minimaal vijf) van de onderstaande vragen beantwoorden:
- Wat doe je voor school/werk?
- Hoe lang badminton je al?
- Hoe lang ben je al lid
van BBV?
- Hoe oud ben je?
- Wat doe je bij BBV? (denk aan: recreatief spelen, competitie)
- Waar woon je?
- Wat is het gekste dat
je hebt gedaan met een shuttle?
- Heb je nog andere hobby's naast
badminton?
- Heb je een leuke anekdote over BBV?

Denk er aan dat de informatie op de website komt en dat je dus geen dingen verteld die je
liever niet openbaar wilt teruglezen.

3) Stuur de tekst samen met een leuke (badminton)foto naar mrln.janssen@gmail.com

4) Stuur de shuttle door naar een andere clubgenoot (en stuur
even een cc naar mrln.janssen@gmail.com)

Veel plezier!
Maartje

Hallo, ik ben Maartje Frijters en ik ben 19 jaar oud. Ik speel al 10 jaar badminton, maar nog maar 3,5 jaar bij BBV.

Voorheen heb ik met veel plezier bij Badminton Vereniging Cuijk (BVC) gebadmintond. Voornamelijk speel ik recreatief en ik begeleid de jeugd. Als ik niet op stage ben dan speel ik ook competitie. Ik ben namelijk vaak op stage door mijn opleiding Recreatie en Toerisme.

Ik speel met heel veel plezier bij BBV. Zolang ik nog kan met mijn studie blijf ik gewoon vrolijk doorspelen.

En ik mail de shuttle naar... ;-)

Shirley

Hallo allemaal,

Mijn naam is Shirley. De shuttle is door Marleen naar mij gemaild. Door de drukte in de maand december heeft het even geduurd, maar ik heb zo vlak voor kerst nog tijd gevonden om een stukje te schrijven.

- Wat doe je voor school/werk? Ik ben werkzaam als zorgcoördinator / orthopedagoog binnen het voortgezet onderwijs
- Hoe lang badminton je al? Ik ben na een pauze van ongeveer 10 jaar weer begonnen met badmintonnen bij de BBV in november 2008. Nu dus weer drie jaar.
- Hoe oud ben je, waar woon je? Ik ben 28 jaar en woon in Bergen op Zoom
- Wat doe je bij BBV? (denk aan: recreatief spelen, competitie): Ik speel badminton omdat ik het een hele leuke sport vind. BBV is een hele gezellige club waar ik met plezier elke week heen ga. Ook speel ik competitie en ik ben nu bijna 2 jaar jeugdcommissaris
 - Wat is het gekste dat je hebt gedaan met een shuttle? Ik heb het niet zelf gedaan en eigenlijk is het ook niet gek, maar juist heel leuk en creatief. Eén van de jeugdleden heeft van een kapotte shuttle samen met zijn vader een trofee gemaakt. De shuttle is hersteld, goud gespoten, op een pin gezet en op een houten voetstuk vastgemaakt. Ook is er een plaatje opgezet met de naam van de club. We gebruiken het nu als wisseltrofee voor de sportiefste speler tijdens een toernooitje.
- Heb je nog andere hobby's naast badminton? Uiteraard! Ik lees graag en vind het leuk om mooie reizen te maken met mijn man . Ook koken en winkelen vind ik leuk om te doen. Verder ga ik graag naar musicals en vind ik het leuk om uitstapjes te maken met vriendinnen.

Nu mail ik de shuttle door naar..... Maartje.

Sportieve groetjes van Shirley

Marleen

Hoi, ik ben Marleen en ik had het idee om een shuttle-mailing te starten omdat het me leuk lijkt om de leden van de club wat beter te leren kennen. Ik hoop dat deze mailing zowel bij jeugd als senioren leden terecht komt.

Hierbij wil ik de mailing starten door wat vragen over mezelf te beantwoorden:
- Wat doe je voor werk? Ik werk op de afdeling HR bij een bedrijf in Bergen op Zoom
- Hoe lang badminton je al en hoe lang ben je al lid van BBV? Ik ben nu bijna 5 jaar lid van BBV, maar alles bij elkaar denk ik dat ik al zo'n 14 jaar badminton, ik heb bij drie verschillende clubs gespeeld met elke keer een tussenperiode van een paar jaar.
- Hoe oud ben je? Ik ben 26 jaar.
- Wat doe je bij BBV? Ik speel onder andere bij BBV voor de gezelligheid en ik vind het erg leuk om competitie te spelen. Daarnaast verzorg ik ook de informatie op deze BBV website.
- Waar woon je? Ik woon in Bergen op Zoom, vlakbij het centrum.
- Wat is het gekste dat je hebt gedaan met een shuttle? Ik heb een veren shuttle verknipt tot een soort vogeltje en deze zit op mijn vastenavendhoedje :)

En natuurlijk om af te sluiten: Ik mail de shuttle naar... Shirley!

groetjes Marleen