Uitnodiging bedrijventoernooi

Ben je na alle sterke verhalen nu eens benieuwd hoe sportief je collega’s nu echt zijn?
Doe dan mee aan ons BBB-toernooi, niet een Buik-Billen-Benen toernooi maar het:

Bergs Badminton Bedrijventoernooi
11, 18 en 25 april

Wat houdt het in?
Op donderdag 11, 18 en 25 april 2013 gaan we een toernooi houden waar teams van minimaal vier collega’s aan mee kunnen doen. Verdeling van het team maakt niet uit: mannen, vrouwen, jong en oud kunnen meedoen. We hebben echter één regel om het een gezellig toernooi voor iedereen te maken en dat is dat er maximaal twee collega’s in het team mogen meedoen die badminton in clubverband spelen.

Hoe zien de avonden eruit?

We spelen in sporthal Tuinwijk (Florastraat 90 te Bergen op Zoom). De speelavonden vangen aan om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 22.00 uur. De eerste avond nemen we de tijd om de spelregels door te nemen en om wat ervaringen op te doen met het badmintonspel. Tevens is de trainer aanwezig om de kneepjes van de sport nog wat verder toe te lichten. Vervolgens beginnen we met de eerste speelronde(s). Op 18 april gaan we hier mee verder om vervolgens op 25 april de finales te spelen. We sluiten het toernooi af met een prijsuitreiking in de gezellige sportkantine, vergezeld van een hapje en een drankje.

Wat moet je meenemen?
Sportschoenen met lichte zolen en sportkleding waarin je makkelijk kan bewegen en graag een berg sportiviteit en gezelligheid. Als je zelf een racket hebt kun je deze meenemen, anders kun je er een lenen. Shuttles verzorgen wij.

Hoe schrijf je in?
Maak met collega’s een team van minimaal vier mensen. Dit team hoeft niet vast te zijn, als er elke avond maar vier mensen (waarvan maximaal twee ervaren badmintonspelers) aanwezig kunnen zijn. Verzin een leuke teamnaam en meld je vóór 20 maart aan via email: tec@bergsebadmintonvereniging.nl.
Geef ons door wat jullie teamnaam is en laat even weten wat jullie badmintonervaring is, dan proberen wij hier bij de wedstrijdindeling rekening mee te houden.

Kosten voor deelname van een team zijn 15 euro en dit bedrag dient bij begin van de eerste speelavond te worden betaald.