Bedrijventoernooi

Ben je na alle sterke verhalen nu eens benieuwd hoe sportief je collega’s nu echt zijn?
Doe dan mee aan ons BBB-toernooi, niet een Buik-Billen-Benen toernooi maar het:

Bergs Badminton Bedrijventoernooi
11, 18 en 25 april

Wat houdt het in?
Op donderdag 11, 18 en 25 april 2013 gaan we een toernooi houden waar teams van minimaal vier collega’s aan mee kunnen doen. Verdeling van het team maakt niet uit: mannen, vrouwen, jong en oud kunnen meedoen.
We hebben echter één regel om het een gezellig toernooi voor iedereen te maken en dat is dat er maximaal twee collega’s in het team mogen meedoen die badminton in clubverband spelen.
Lees hier verder

Veelgestelde vragen
Wat als je niet elke avond kan? Of als je niet een heel team bij elkaar krijgt? Lees hier de veelgestelde vragen.

Spelregels badminton.
Tijdens het bedrijventoernooi zullen we in dubbels gaan spelen. Hoe werkt dat? Lees hier verder voor de spelregels.

Andere speelmogelijkheden
.
Lijkt het je leuk om een keertje te badmintonnen, maar ben je niet in de mogelijkheid om op de donderdagavonden te spelen? Dan kan je ook op zondagochtend bij BBV terecht. Neem contact op via tec@bergsebadmintonvereniging.nl om een keertje op zondag te komen kijken.

Voor informatie over BBV klik hier.
Of klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap bij BBV.

Vragen of op zoek naar meer informatie?
Voor vragen en inschrijvingen zijn wij bereikbaar via tec@bergsebadmintonvereniging.nl